Ondeugende Cupido zoekt leraar kattenetiquette

Cupido de kat
In de dierenasiels zitten heel veel leuke katten. Eens per maand zetten we er een in het zonnetje. Deze maand: Cupido!
 
Cupido is een mooie, rood-witte kater van nog geen jaar oud. Ondanks zijn engelachtige snoetje is Cupido volgens zijn verzorgers in het asiel een klein draakje. Hij heeft flink wat opvoeding nodig. De jonge kater heeft namelijk een duidelijke eigen mening en hangt graag in je hand als hij het ergens niet mee eens is.
 
Cupido wordt graag aangehaald, maar in een speelse bui ziet hij mensenhanden als leuk speelgoed. Dit kan, nu hij nog zo klein is soms al flinke krassen opleveren, laat staan als het straks een grote, sterke kater is. Als hij later groot is, is het belangrijk dat hij zijn energie kwijt kan in een tuin.
 
Deze ondeugende kerel zoekt daarom ervaren kattenmensen die met hem aan de slag gaan. Hij zoekt baasjes die veel tijd hebben en geen andere huisgenoten, want honden, katten en kinderen krijgen er ook van langs van deze bengel. Hoewel Cupido dus nog wel wat lesjes in kattenetiquette kan gebruiken, is het ook gewoon een heel gezellige kitten, die lekker kan knuffelen. 
 
Cupido’s goede voornemen voor 2020 is om keurig te gaan werken aan zijn opvoeding. Ga jij hem daarbij helpen? Kijk dan op de website van Dierentehuis De Hof van Ede en informeer via dehofvanede@dierenbescherming.nl of 088-8113530.
 
Dierenrecht.nl
ANBI logo

© Copyright 2017 Dier&Recht