Gentleman Colli zoekt een huisje

Colli de kat
In de dierenasiels zitten heel veel leuke katten. Eens per maand zetten we er een in het zonnetje. Deze maand: Colli!
 
Dit is Collision (Engels voor 'botsing'). Deze knappe kater is pas een paar jaar oud en in de bloei van zijn leven. Zoals zijn naam al doet vermoeden is Colli aangereden. Hoewel het in eerste instantie niet erg goed leek te gaan, bleek Colli een vechtertje. Volledig hersteld vertoeft hij nu in een van de buitenrennen van Dierencentrum Achterhoek.
 
Colli is een 'langzitter' en daar snapt hij eigenlijk niets van, want als je hem eenmaal leert kennen is hij hartstikke leuk.
 
Omdat hij tot dusver voor zichzelf heeft moeten zorgen, lijkt hij niet erg gesteld te zijn op mensen, maar schijn bedriegt! Aan Collie heb je een maatje voor het leven. In een nieuwe omgeving zal hij in het begin een beetje terughoudend zijn. Maar gun hem (en jezelf) de tijd om even aan elkaar te wennen. Zijn jullie eenmaal vrienden, dan wordt hij graag aangehaald.
 
Andere katten zijn geen enkel probleem, want Colli is een echte gentleman naar soortgenoten. Hij is erg sociaal, maar laat zich niet de kaas van het brood eten. En geef hem eens ongelijk. Of Colli ook goed kan opschieten met honden is niet bekend. Oudere kinderen zijn geen probleem. Een frisse neus halen is voor Colli een must. Hij zoekt daarom een huisje met een tuin.
 
Denk je dat Colli bij jou past? Kijk dan op de website van Dierencentrum Achterhoek, informeer via info@dierencentrumachterhoek.nl of 0314-324854.
 
Dierenrecht.nl
ANBI logo

© Copyright 2017 Dier&Recht