Onzekere Misty zoekt baasje met geduld

Misty de poes

In de dierenasiels zitten heel veel leuke katten. Eens per maand zetten we er een in het zonnetje. Deze maand: Misty!

Misty is een rode, gesteriliseerde poes van zeven jaar oud. Ze is afgestaan omdat haar baasje haar niet meer de zorg kon geven die ze nodig heeft.

Door een samenloop van omstandigheden is Misty geworden zoals ze is: boos en gefrustreerd. Ze werd niet goed begrepen en daardoor voelde ze zich nog verder in het nauw gedreven. Ze haalde uit naar iedereen die te dichtbij kwam.

Gelukkig reageerde ze al snel positief op haar vaste verzorgster in het asiel en samen zijn zij hard aan het werk om Misty een mooie stressvrije toekomst te geven.

Zodra ze haar verzorgster ziet, steekt Misty haar kopje uit haar slaapplaats en miauwt ze zachtjes. Vervolgens weet ze niet hoe snel ze naar haar toe moet rennen om haar te begroeten. Ze geeft kopjes en gaat rollen. Dit betekent niet dat Misty ook meteen lichamelijk contact wil. Ze komt pas kroelen wanneer ze je écht kent en vertrouwt. Spelen met een speelhengel vindt ze geweldig: de ware jager komt dan in haar naar boven.

Er schuilt een hele leuke, lieve poes in Misty. Het kost tijd - misschien wel veel tijd - maar er is vast iemand met ervaring die op zoek is naar een potentiële top kat.

Heb je geduld, geen kinderen én geen andere dieren? Stuur dan een mailtje met wat informatie over jezelf, gezinssamenstelling en woonsituatie naar kattenafdeling.spijkenisse@dierenbescherming.nl.

Dierenrecht.nl
ANBI logo

© Copyright 2017 Dier&Recht