Prrrt... Mauwalot zoekt een huisje

Mauwalot de poes
In de dierenasiels zitten heel veel leuke katten. Eens per maand zetten we er een in het zonnetje. Deze maand: Mauwalot!
 
Dit is Mauwalot, een zwart-witte poes van anderhalf jaar oud.
 
Mauwalot doet haar naam eer aan. Toen ze bij het asiel binnenkwam, vond ze het maar niets om ter controle even in een ruim hok vast te zitten, en dat liet ze dan ook duidelijk horen. Gelukkig kon ze snel los, waarna ze al een stuk stiller werd. Wel maakt ze nog ‘prrrt’ geluidjes.
 
Deze jonge poes is gevonden samen met al wat oudere kittens die enigszins verwilderd waren door het leven op straat. Mauwalot was in het begin nog wat onwennig in het contact met mensen, maar uiteindelijk blijkt ze een erg sociale kat te zijn.
 
Mauwalot is een echte knuffelkat: ze vindt het heel fijn om aandacht te krijgen en geaaid te worden. Die aandacht houdt ze liever voor zichzelf, van andere katten moet ze niet veel hebben. Het is niet bekend hoe ze op honden reageert. Kleine kinderen zullen voor haar ook iets te druk zijn, maar met oudere, rustige kinderen zal het misschien wel goed gaan.
 
Een leven op straat was niks voor Mauwalot, maar ze gaat wel graag naar buiten en zoekt dan ook een huis met een tuin.
 
Ben jij op zoek naar een gezellige knuffelkat? Neem dan contact op met Dierenasiel Gouda via gouda@dierenbescherming.nl of 088-8113490 en kom kennismaken met Mauwalot!
 
Dierenrecht.nl
ANBI logo

© Copyright 2017 Dier&Recht