Schildpadpoes Panda zoekt een huisje

Panda de poes

In de dierenasielen zitten heel veel leuke katten. Eens per maand zetten we er een in het zonnetje. Deze maand: Panda!

Panda is een prachtige schildpadkat, geboren op 11 mei 2018. 

Ze ziet er misschien onschuldig uit met haar mooie grote ogen, maar Panda heeft een pittig karakter. Omdat ze bij buren binnenliep en vocht met de buurtkatten was het beter om een ander thuis voor haar te zoeken.

Panda is een zelfstandige dame die graag haar eigen gang gaat. Ideaal voor mensen die werken en een zelfstandige poes zoeken. Ze is eraan gewend om veel naar buiten te gaan en wil dan ook graag geadopteerd worden door mensen die vrij wonen. Omdat andere katten niet haar grootste vrienden zijn, is zij bij een nieuwe baas het liefst de enige kat.

Panda kan met wat oudere kinderen overweg, maar houdt niet van drukte. Zodra er visite komt, gaat ze haar eigen weg. Het is een lieve poes, maar verwacht geen schootkat. Ze ligt liever op andere plekjes en gaat vooral graag op onderzoek uit. Dat betekent niet dat ze niet te porren is voor een spelletje van tijd tot tijd. Ze vindt het leuk om te spelen met een hengeltje (en heeft een zeer specifieke voorkeur voor Lego-poppetjes).

Ben jij op zoek naar een leuke, zelfstandige kat? Neem dan contact op met Dierenasiel Zwolle via info@dierenasielzwolle.nl of 038 - 4601784 en kom kennismaken met Panda!

Dierenrecht.nl
ANBI logo

© Copyright 2017 Dier&Recht