Avontuurlijke Tiga zoekt een thuis

Kat Tiga

In de dierenasielen zitten heel veel leuke katten. Eens per maand zetten we er een in het zonnetje. Deze maand: Tiga!

Tiga is een prachtige poes, van pas zeven jaar oud. Deze mooie Bengaal-kruising is in het asiel terecht gekomen nadat haar baasjes afstand van haar hebben gedaan. De reden: het ging niet goed tussen Tiga en de andere kat in huis, haar zoon. Haar baasjes besloten toen om zoonlief te houden en degene die ze het langst hadden weg te brengen. 

Tiga is lief, verbaal zeer aanwezig, wordt graag aangehaald en klimt zelfs in je nek om daar lekker te blijven liggen om de boel van bovenaf te bekijken. Als ze iets niet wil dan geeft ze dat duidelijk aan, niet met slaan of meppen, maar met lichaamstaal.

Haar verzorgers zoeken voor Tiga een thuis met een zeer goed afgezette tuin, dus geen schutting waar ze overheen kan klimmen of een heg waar ze door kan kruipen. Tiga is namelijk een avontuurlijke dame die zich van geen gevaar bewust is en ook ver van huis gaat.

Tiga is op zoek naar een baasje met ervaring met katten, in een huis zonder andere huisdieren of kleine kinderen.

Is jouw tuin echt ‘catproof’ en ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op met Dierentehuis Zeist via dierentehuiszeist@gmail.com of 0343-49 12 31 en kom kennismaken met Tiga!

Dierenrecht.nl
ANBI logo

© Copyright 2017 Dier&Recht