Koning Sam zoekt een eigen troon

Sam

In de dierenasielen zitten heel veel leuke katten. Eens per maand zetten we er een in het zonnetje. Deze maand: Sam!

Sam is een prachtige zwart-witte kater, gecastreerd en pas zes jaar oud. Deze mooie Europese Korthaar krijgt een blaasgruisdieet, maar is verder kerngezond.

'Koning Sam' noemen ze hem in Dierenasiel Crailo. Hij vindt het leuk om alles te regelen en dat botst wel eens met de andere katers in het asiel. Graag kijkt hij vanaf zijn troon toe hoe alles op de vloer verloopt. Als iets hem niet zint, dan komt hij naar beneden om orde op zaken te stellen. Een huis zonder andere katten is dan ook wenselijk, aangezien andere katten het zwaar te verduren hebben met de statige Sam in huis.

Sam houdt ervan om met zijn baas te spelen, maar hij kan behoorlijk hardhandig zijn. Daarom is het niet zo’n goed idee om met kinderen in één huis te wonen.

Ook zou Sam graag een tuin aan zijn domein toevoegen. Hij haalt graag een frisse neus en moet er uiteraard wel op kunnen toezien dat ook buiten alles onder controle is.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op met Dierenasiel Crailo in Hilversum via contact@dierenasielcrailo.nl of 088 - 2027027 en kom kennismaken met Sam.

 

Heb je geen plek voor Sam, maar wil je wel graag helpen? Dierenasiel Crailo biedt ook de mogelijkheid om adoptant te worden. Via een maandelijkse bijdrage help je de katten. En dat is hard nodig, want het asiel vangt ieder huisdier in nood op en weigert nooit op grond van leeftijd of ziekte. Wordt ‘’jouw’  dier herplaatst, dan eindigt het adoptantschap.

Je kunt je adoptiedier natuurlijk ook af en toe een bezoekje brengen, bijvoorbeeld doot een uurtje te komen knuffelen. Die extra aandacht is fantastisch voor de katten die er merkbaar blij van worden.

De langzitters zijn u dankbaar!

Dierenrecht.nl
ANBI logo

© Copyright 2017 Dier&Recht