Poes Jasmijn zoekt een huis met tuin

Poes Jasmijn

In de dierenasielen zitten heel veel leuke katten. Eens per maand zetten we er een in het zonnetje. Deze maand: Jasmijn!

Jasmijn is een leuke zwart-witte poes, van ongeveer 8 jaar.  

Deze lieve poes verdient wel wat extra aandacht. Ze is zwervend aangetroffen en leek in het begin schuw, maar daar was al na een dag niks meer van te merken. Jasmijn vindt het fijn om geaaid te worden en kan hele gesprekken met je voeren. Alleen opgetild worden vindt ze niet leuk, dan raakt ze wat in paniek.

Ze heeft geen problemen met andere katten. Ook wat oudere kinderen zijn geen probleem, maar kleine kinderen zullen voor haar te druk zijn. Hoe ze op honden reageert is onbekend. Jasmijn heeft de voorkeur voor een huis met een tuin.

Jasmijn mist een stukje van haar lip, het gevolg van een auto-immuunziekte (eosinofiel granuloom). Ze heeft een injectie gehad en gelukkig was er al snel verbetering te zien. Ze had ook een verdacht plekje op haar neus, wat kanker bleek te zijn. Gelukkig was Jasmijn een hele goede kandidaat voor behandeling. Ze leek totaal geen last van stress te hebben en liet zich heel goed behandelen. Ze was erg lief en at goed, wat uitzonderlijk is voor katten in zo'n situatie. De medewerkers van de kliniek waren dan ook al snel verliefd op Jasmijn, die alleen over een paar weken nog terug moet voor controle.  

Geef jij deze lieverd een nieuwe kans? Neem dan contact op met Dierenopvangcentrum Gouda via gouda@dierenbescherming.nl of 088-8113490 en kom kennismaken met Jasmijn.

Dierenrecht.nl
ANBI logo

© Copyright 2017 Dier&Recht