Stresskip Ot zoekt een rustig huis

Kat Ot.

In de dierenasielen zitten heel veel leuke katten. Eens per maand zetten we er een in het zonnetje. Deze maand: Ot!

Ot is een prachtige zwart-witte kater, gecastreerd en nog maar drie jaar oud. Deze mooie Europese Korthaar zit op een blaasgruisdieet, maar is verder kerngezond.

Je zult Ot niet veel binnen zien. Hij vindt het namelijk heerlijk om lekker buiten te zijn, om in het zonnetje te luieren. Het is zeker geen ongezellige kat, maar hij zoekt liever buiten de rust op. Ot is namelijk nogal een stressgevoelig type.

Deze stresskip is dan ook op zoek naar een rustig huis. Zeker zonder andere katten. Ook jonge kinderen zijn iets te veel van het goede, maar vanaf een leeftijd van ongeveer 16 jaar accepteert Ot ze wel.

Buiten gaat Ot zijn eigen gang, maar als er eten geserveerd wordt is hij altijd in de buurt.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op met Dierenasiel Crailo in Hilversum via contact@dierenasielcrailo.nl of 088 - 2027027 en kom kennismaken met Ot.

Heb je geen plek voor Ot, maar wil je wel graag helpen? Dierenasiel Crailo biedt ook de mogelijkheid om adoptant te worden. Via een maandelijkse bijdrage helpt u de katten. En dat is hard nodig, want het asiel vangt ieder huisdier in nood op en weigert nooit op grond van leeftijd of ziekte. Wordt ‘uw’ dier toch nog herplaatst, dan eindigt het adoptantschap.

De langzitters zijn u dankbaar!

Dierenrecht.nl
ANBI logo

© Copyright 2017 Dier&Recht