Poes Pixi zoekt een huisje

Pixi

In de dierenasielen zitten heel veel leuke katten. Eens per maand zetten we er een in het zonnetje. Deze maand: Pixi.

Pixi is een lieve, kortharige poes (geschat op 4 jaar). Ze is volgens haar verzorgsters een schat van een kat; rustig en dol op aaien en knuffelen. Als je mazzel hebt, word je zelfs uitgebreid door haar gewassen.

Ze is buiten gevonden en was erg benauwd. Pixi bleek astma en een luchtweginfectie te hebben. Voor de luchtweginfectie is ze behandeld, maar vanwege haar astma zoekt Pixi een huisje waar niet gerookt wordt. Ook krijgt ze nog twee keer in de week een pilletje tegen haar benauwdheid.

Pixi geniet van de frisse buitenlucht en hoopt bij haar nieuwe eigenaar dan ook af en toe lekker naar buiten te kunnen. Andere katten vind ze niks: zodra ze een andere kat ziet blaast ze die het liefst weg. Ook honden zijn iets te spannend. Kinderen vanaf 12 jaar die niet de hele dag om haar heen hangen zullen geen probleem zijn.

Heb je interesse? Neem dan contact op met Dierenopvangcentrum Gouda via gouda@dierenbescherming.nl of 0182-530164. En kom snel kennismaken met Pixi!

Dierenrecht.nl
ANBI logo

© Copyright 2017 Dier&Recht