Happy zoekt huis

Happy

In de dierenasielen zitten heel veel leuke katten. Eens per maand zetten we er een in het zonnetje. Deze maand: Happy.

Happy is een lieve cyperse dame van bijna 4 jaar oud. Happy is helemaal happy als ze fijn haar eigen ding kan doen. Natuurlijk komt ze je begroeten, maar dan is het in haar ogen niet de bedoeling dat je haar mooi gepoetste vachtje door de war aait. Ze ligt graag op een warme schoot, maar ‘handen thuis’ is haar motto.

Wel houdt Happy ervan om af en toe te spelen met een hengeltje of om achter een gegooid snoepje aan te jagen. Happy is een echte dame en bepaalt graag zelf wanneer het tijd is om te slapen, en wanneer het tijd is voor de broodnodige lichaamsbeweging. Ze heeft gevoelige oren, en houdt daarom niet van drukte of harde geluiden. Dit is ook de reden waarom ze in de dierenopvang terecht is gekomen: haar oude huisje was haar te druk met mensen en andere dieren.

Happy zoekt een rustig huishouden zonder kinderen, honden en andere katten. Maar wel met een fijn tuintje waar ze lekker van de zon kan genieten. Een goed gevulde voorraadkast met natvoer staat ook op haar verlanglijstje. En het belangrijkste: baasjes die niet op zoek zijn naar een knuffelkat.

Wil je meer informatie over Happy, of wil je een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek om er zeker van te zijn dat jij en Happy een goede match zijn, dan kan je contact opnemen met stichting Dierenopvang Krimpen aan den IJssel via krimpen@dierenbescherming.nl.

Geef in de mail een korte omschrijving van je woonsituatie, gezinssamenstelling en wat je zoekt in een kat en wat je een kat kunt bieden. Vergeet ook niet duidelijk te vermelden op welk telefoonnummer de dierenopvang jou kan bereiken.

Dierenrecht.nl
ANBI logo

© Copyright 2017 Dier&Recht