Moeder en zoon zoeken een huis

Moeder Groovy

In de dierenasielen zitten heel veel leuke katten. Eens per maand zetten we er een (of meer) in het zonnetje. Deze maand: Groovy en Grey.

Lieve Groovy en Grey wachten met smart op een eigen plekje. Moeder Groovy (hierboven) werd in april 2016 hoogzwanger op straat gevonden. Helaas heeft zich in al die tijd niemand gemeld die haar vreselijk miste. Onbegrijpelijk, want het is een ontzettend lieve poes. Groovy (waarschijnlijk zo'n 3,5 jaar) beviel van vier prachtige zonen, waarvan 3 kittens inmiddels een nieuw baasje hebben gevonden. Grey mocht bij zijn moeder blijven.

Grey (hieronder) is een stoere kater en net als mams een prachtige verschijning, die enorm kan genieten van een aai over de bol. Wel zal hij eerst uitgebreid de tijd willen nemen om je goed te bestuderen. Als hij eenmaal de kat uit de boom heeft gekeken durft hij luid van zich te laten horen als hij eten en aandacht wil.

Moeder en zoon zijn enorm aanhankelijk. Hoewel andere katten of rustige honden geen problemen zullen opleveren, hopen Groovy en Grey op een nieuw thuis waar alle aandacht en liefde speciaal voor hen is! Bij voorkeur een huishouden zonder al te veel drukte en met een afgezette, katvriendelijke tuin.

Voor meer informatie over Groovy en Grey kunt u contact opnemen met stichting Het Wijze Weeskitten of rechtstreeks met gastgezin Sofija via sofijaster@gmail.com

Dierenrecht.nl
ANBI logo

© Copyright 2017 Dier&Recht