Poes Pien zoekt een huisje

Pien

In de dierenasielen zitten heel veel leuke katten. Eens per maand zetten we er een in het zonnetje. Deze maand: Pien. 

Pien is een mooie zwart/witte poes van 6 jaar. Deze eigenwijze dame in de bloei van haar leven houdt van lekker luieren en een knuffel op z’n tijd. Ze waardeert het als mensen tijd in haar steken en kan zich ontwikkelen tot een echte schootkat. Pien is erg lief, maar heeft wel haar eigen willetje. Zo bepaalt ze zelf wanneer ze geaaid en geknuffeld wil worden en wanneer niet. 

Pien wil haar baasje liever niet delen met andere huisdieren of kleine kinderen en moet geplaatst worden bij iemand die haar een gestructureerd leven kan bieden. Al snel nadat Pien naar het asiel was gebracht bleek namelijk dat ze suikerpatiënt is. Dit betekent dat ze twee keer per dag op een vast tijdstip speciaal dieetvoer en een prikje insuline moet krijgen. Het zou kunnen dat er in de toekomst minder of helemaal geen insuline meer gegeven hoeft te worden. 

Omdat Pien speciale zorg nodig heeft is zij momenteel ondergebracht bij de opvang van Stichting Kansarme Dieren. 

Heb je interesse? Neem dan contact op met Stichting Dierentehuis Zeist op 0343491231 of dierentehuiszeist@gmail.com.

Dierenrecht.nl
ANBI logo

© Copyright 2017 Dier&Recht