Patty zoekt een huis om van haar oude dag te genieten

Patty

In de dierenasielen zitten heel veel leuke katten. Eens per maand zetten we er een in het zonnetje. Deze maand een keertje extra: de 17-jarige Patty.

Patty is een mooie dame op leeftijd. Zeventien jaar, om precies te zijn. Omdat haar baasje niet meer voor haar kan zorgen woont Patty nu bij Stichting Zwerfdier.

Hoewel Patty altijd alleen bij haar baasje heeft gewoond en zeer aan hem gehecht was, lopen er bij Stichting Zwerfdier zoveel mensen rond dat het lastig is om eenkennig te blijven. Al snel vond Patty alle aandacht en aaitjes van haar verzorgers heel leuk. Ze wordt nu graag over haar kopje en schouders geaaid, maar als je haar achterlijf aait riskeer je een mep.

Gezien haar leeftijd doet Patty het eigenlijk nog heel goed. Ze heeft wat ouderdomskwaaltjes - in haar vorige huisje spuugde ze af en toe en plaste ze soms buiten de bak - maar de stichting vermoed dat dit kwam omdat haar baasje te ziek was om de bak schoon te maken. Patty’s bloed is onderzocht en daar kwam niets bijzonders uit, haar schildklier werkt normaal.

Vanwege haar leeftijd en verleden zoekt Patty een huisje waar zij als enige huisdier mag wonen. Een baasje dat veel thuis is en veel aandacht en geduld kan geven heeft de voorkeur, want Patty komt vaak vragen om aandacht en knuffels. Ze zal even moeten wennen aan een nieuwe omgeving.

Heb je interesse? Neem dan contact op met Stichting Zwerfdier op 072 - 561 24 82 of info@stichtingzwerfdier.nl.

 

Dierenrecht.nl
ANBI logo

© Copyright 2017 Dier&Recht