Kareltje en Dora zoeken een huisje!

In de dierenasielen zitten heel veel leuke katten. Eens per maand zetten we er een (of meer) in het zonnetje. Deze maand: Kareltje en Dora.

Kareltje en Dora danken hun naam aan het huis in de Karel Doormanstraat waar hun rondzwervende moeder op 24 april 2017 besloot te bevallen. Ze zijn daar liefdevol opgevangen en verzorgd door de vrouw des huizes. De kittens zijn dan ook heel sociaal.

KAREL is een actieve, zwarte kater met een paar witte haartjes onder zijn kinnetje. Hij is een echte knuffelkont. Als hij geaaid wil worden, dan zorgt hij daarvoor door met zijn kopje je hand op zijn kop te manoeuvreren. Hij ligt graag op schoot, maar vindt het ook fijn om lekker voor het raam te zitten of languit op de krabpaal te liggen.

DORA is een actief grijs cypers poesje. Ze steelt ieders hart met haar lieve koppie en wil graag geaaid worden. Ze is gek op haar zachte dekentjes, waar ze graag aan sabbelt.

Dora en Kareltje spelen en stoeien vaak samen, ze vinden het fijn om bij elkaar te liggen, en genieten duidelijk van elkaars gezelschap. Daarom wil stichting Het Wijze Weeskitten de twee niet uit elkaar halen, maar ze samen plaatsen. 

Voor verdere informatie over Kareltje en Dora kunt u contact opnemen met stichting Het Wijze Weeskitten of rechtstreeks met gastgezin Zita, te bereiken op telefoonnummer 06 44668312 of e-mailadres z.leenders@gmail.com.

 

 

Dierenrecht.nl
ANBI logo

© Copyright 2017 Dier&Recht