Pippi zoekt een huisje!

Pippi in het gras

In de dierenasielen zitten heel veel leuke katten. Eens per maand zetten we er een in het zonnetje. Deze maand: Pippi!

Pippi (7 jaren jong) heeft net als haar naamgenoot Langkous lange rode haren. Verder is ze een echt stresskipje, maar eigenlijk heel nieuwsgierig en voor volwassenen hartstikke lief. Voor kinderen is ze helaas wat minder lief en daarom zijn we op zoek naar een nieuw huis. Waar ze nu woont komen regelmatig kleine kinderen over de vloer en ze laat flink merken dat ze daar niks van moet hebben: ze blaast en haalt uit. Ook is Pippi een stress-eter, dus de situatie nu heeft ervoor gezorgd dat ze wat overgewicht heeft. Tijd voor een nieuwe plek, zonder kinderen, waar Pippi haar eigenwijze en nieuwsgierige zelf kan zijn! Ben je benieuwd? Lees verder op de website van Stichting Kattenzorg Nijmegen.

Dierenrecht.nl
ANBI logo

© Copyright 2017 Dier&Recht